Με μεγάλη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Παύλου Μελά ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση εργασίας για την παρουσίαση του ευρωπαϊκού προγράμματος“TropaVerde” που εφαρμόζεται με επιτυχία στον δήμο Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα της Ισπανίας. Στις 26 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του προγράμματος και στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου που αναπτύχθηκε διατυπώθηκαν απόψεις και προτάσεις ενώ προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα.

διαβάστε περισσότερα
03 Oct 2018 12:00 AM

Ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια συνάντηση εργασίας στη Βουδαπέστη για τη συμμετοχή του Δήμου Παύλου Μελά στο πρόγραμμα URBACT III, που αφορά στη συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας σχετικά με το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης “Tropa Verde” που εφαρμόζει ο δήμος Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα της Ισπανίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των δήμων Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα – Ισπανία, Ζουγκλό – Ουγγαρία, Νίκαια – Γαλλία, Οπόλε – Πολωνία, Γκιμαράες – Πορτογαλία.

διαβάστε περισσότερα
20 Jun 2018 12:00 AM

Πάνω από 600 μαθητές – μαθήτριες 6 Δημοτικών Σχολείων της Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά (2ου, 4ου, 6ου, 7ου, 8ου, 16ου), συμμετείχαν την Παρασκευή 5 Μαϊου 2017, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, που μετά το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, εγκαταστάθηκε για λίγες ώρες στην Πλατεία Ελευθερίας της Άνω Ηλιούπολης.

διαβάστε περισσότερα
05 May 2017 12:00 AM