Από s_editor on 04 Νοε 2020 10:17 AM

Η Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για τον περιβαλλοντικό εθελοντισμό στον Δήμο Παύλου Μελά καθώς βραβεύτηκαν οι νικητές αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στους περιβαλλοντικούς διαγωνισμούς για μαθητές και ενήλικες που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι διαγωνισμοί προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Έργου «Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθηση περιβαλλοντικού εθελοντισμού στο Δήμο Παύλου Μελά», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το έργο έχει ως σκοπό να ενισχύσει την οικολογική συνείδηση των πολιτών, μέσω της ενημέρωσης, της επιμόρφωσης και της ευαισθητοποίησης τους και να προωθήσει τον περιβαλλοντικό εθελοντισμό.

Από admin on 15 Ιαν 2020 4:07 PM

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει περιβαλλοντικό διαγωνισμό για μαθητές και ενήλικες στο πλαίσιο του Έργου «Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθησης περιβαλλοντικού εθελοντισμού στο Δήμο Παύλου Μελά», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς θα πρέπει να παραδώσουν το έργο τους μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στο Γραφείο Εθελοντισμού, στον 3ο όροφο, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221.

Από admin on 08 Φεβ 2020 4:22 PM

... γιατί ο Εθελοντισμός είναι στη Φύση μας!

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου ο Δήμος Παύλου Μελά βραβεύει τους νικητές και όλους όσους συμμετείχαν στους περιβαλλοντικούς διαγωνισμούς για μαθητές και ενήλικες που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που είναι ανοιχτή για το κοινό, και θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, τις ώρες 11.00 – 13.00, θα απονεμηθούν βραβεία με δίπλωμα και μετάλλιο στα τρία πρώτα έργα των παρακάτω κατηγοριών:

Α) ζωγραφική, για μαθητές 6 έως 10 ετών

Β) κατασκευή καλλιτεχνημάτων με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, για μαθητές ηλικίας 11 έως 18 ετών

Γ) διαγωνισμός ιδεών, για ενήλικες σχετικά με τις δράσεις περιβάλλοντος και εθελοντισμού

Από admin on 05 Δεκ 2019 9:38 AM

Ας ανατρέξουμε στις πρωτοβουλίες – δράσεις – έργα του Δήμου Παύλου Μελά που τον κατέστησαν ως παράδειγμα καλών πρακτικών στην πρόληψη και διαχείριση απορριμμάτων